De praktijk

De praktijk voor psychoanalyse en psychotherapie bevindt zich in Rotterdam-West, vlakbij Historisch Delfshaven. De doelgroep bestaat uit (jong) volwassenen van 18 jaar en ouder met uiteenlopende psychische klachten. U kunt hier terecht voor zowel kortdurende als langerdurende inzichtgevende psychotherapie en psychoanalyse. Daarnaast ben ik geregistreerd supervisor en leertherapeut NVPP, voor opleidelingen NVPP, NVP en NVvP.

De behandelaar

Mijn naam is Annette Wever-Knierim. Ik ben in Duitsland opgegroeid. Mijn universitaire opleiding heb ik in Berlijn en London gevolgd. Vervolgens heb ik in Nederland de opleiding tot BIG-geregistreerd psychotherapeut gevolgd (registratienummer: 29062711916). De opleiding tot psychoanalytica heb ik bij de Nederlandse Vereniging voor Psychoanalyse (NVPA) voltooid. Ik ben lid van de volgende verenigingen:

  • Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychotherapie (LVVP).
  • Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie (NVPP)
  • Nederlandse Psychoanalytische Vereniging (NPaV)
  • European Psychoanalytic Federation (EPF)
  • International Psychoanalytic Association (IPA)

Na ruim acht jaar werkzaam te zijn geweest bij het Nederlands Psychoanalytisch Instituut (NPI) in Amsterdam, werk ik sinds 2012 in mijn eigen praktijk in Rotterdam. Hierbij werk ik intensief samen met andere vrijgevestigde collega-psychotherapeuten/analytici.

Therapieën zijn mogelijk in de voertalen Nederlands, Duits en Engels.